arrow_drop_up arrow_drop_down


Ben je klaar om samen met ons en andere vrouwen, meer grip te krijgen op je cyclus?


Met deze challenge ervaar jij meer rust, balans en energie gedurende je menstruatie 

We gaan samen aan de slag. Leuk, leerzaam en doeltreffend. Doe je mee? 

Tell me more
Veel vrouwen vinden het normaal dat ze menstruatieklachten hebben. 84% van de vrouwen ervaart dit dan ook en de klachten variëren enorm. Van hoofdpijn, buikpijn, emotioneel, chagrijnig en meer. Het wordt al snel weggewuifd onder het mom 'het hoort er nou eenmaal bij' maar is dat wel zo?


Wij geloven van niet. En dat hebben we inmiddels zelfs bewezen. Je kunt heel goed een menstruatie hebben zonder klachten maar ook minder ups en downs hebben tijdens de rest van de maand.

This is the day you will remember

Als ik terugdenk aan al die jaren dat ik elke maand weer opkeek tegen de naderende menstruatie, kan ik mij nu niet meer voorstellen hoe ik heb kunnen denken dat al mijn klachten er 'gewoon' bij hoorden.


De week voor mijn menstruatie was ik niet te genieten en in de week zelf vloeide ik 7-8 dagen. Ik verging van de buikkramp en mijn energie daalde tot een punt dat alles een opgave leek. Herkenbaar?


Met een paar eenvoudige stappen heb ik meer grip gekregen op mijn cyclus. Nu vloei ik nog maar 1,5 dag en voel ik me vele malen relaxter, energieker en gelukkiger. Wil jij weten welke stappen ik en met mij al duizenden andere vrouwen gedaan hebben? Lees dan zeker verder.

Lees verder

De overtuiging dat menstruatieklachten er 'gewoon' bijhoren, mag je vanaf nu helemaal loslaten. Het is een hardnekkige mythe, meer niet.

84% van de vrouwen ervaart klachten tijdens haar cyclus

Als 84% van de vrouwen tijdens hun cyclus klachten ervaren, dan horen klachten er toch gewoon bij? We zijn het normaal gaan vinden dat vrouwen maandelijks pijn hebben, vermoeit zijn, zich lastiger kunnen concentreren, hoofdpijn hebben en humeurschommelingen ervaren. 


Jouw lichaam communiceert met jou. Alle bovengenoemde symptomen zijn een seintje van je lichaam dat er iets niet helemaal in orde is. Wanneer je dit negeert, zal je lichaam steeds harder gaan gillen. 


Blijf jij rondlopen met kiespijn? Nee natuurlijk niet. Maar waarom dan wel met menstruatieklachten. Menstruatieklachten zijn vervelend maar gelukkig is er iets aan te doen!

Lees meer

"Ik heb alles al geprobeerd"

Veel vrouwen tobben al jaren met hun cyclus en/of menstruatieklachten. Ze hebben al van alles gedaan om van hun klachten af te komen. 


 • Hormonale anticonceptie
 • Kruidenthee
 • Bezoek (huis)arts
 • Letten op eten
 • Pijnstillers
 • Oliën
 • Spiralen
 • Rituelen
 • Therapie
 • Operaties
 • Enz.

Maar hoe komt het dan dat jij nog steeds maandelijks klachten ervaart?

Er is een manier die nog maar weinig vrouwen ontdekt hebben. En die manier ga je tijdens de 'Grip op je cyclus challenge' leren.

Lees meer

Het leuke is; zodra ik mijzelf inschreef voor de challenge ging ik  al bewuster naar mijn lichaam luisteren.

Dus nog voordat de challenge werkelijk van start gaat heeft het al effect.

Zodra de informatie van Anke en Peter daar dan bij kwam, vielen er puzzelstukjes op hun plaats maar kreeg ik ook nieuwe inzichten. Daarnaast weet ik nu wat normaal is tijdens mijn cyclus en wat niet.

In een maand valt niet alles tot in detail te behandelen, maar ik durf te zeggen dat ik handvatten heb gekregen waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben (en mijn directe omgeving dus ook ;)).

Gwen 29 jaar

Meer kennis over jouw GEHELE cyclus gaat heel veel verschil maken.


Samen met de kennis van andere vrouwen kom je echt verder.

Tijdens de grip op je cyclus challenge nemen we 3 stappen

1- Kennis vergroten

2- Grip krijgen

3- Actie ondernemen

Kennis vergroten

Grip krijgen

In actie komen

Het resultaat na deze challenge

 • Weet jij waarom jouw cyclus verloopt zoals hij verloopt
 • Weet jij wat de oorzaken van jouw eventuele menstruatieklachten zijn
 • Weet jij welke stappen je kunt zetten om eventuele klachten te verhelpen
 • Is jouw kennis over de gehele menstruatiecyclus up to date
 • Weet jij hoe je meer grip op jouw hormoonhuishouding kunt krijgen
 • Weet je hoeveel impact jouw mindset heeft en hoe je deze kunt verbeteren
 • Heb jij een een doordacht plan waardoor jij direct meer grip op jouw cyclus, hormonen en menstruatieklachten hebt


Ja ik doe mee

Sanne

Heel fijn programma

'Ik vond het een fijn programma waarbij ik heb leren reflecteren op mijn gedachten rondom de menstruatie. Ik heb hierdoor waardevolle gesprekken gevoerd met mijn partner en we zijn dichter bij elkaar gekomen. Het is een opstapje met handvaten om je eigen menstruatie in te gaan richten en inderdaad wat meer grip te krijgen!' 

"Ik dacht dat ik al veel van mijn cyclus af wist. Dat viel dus vies tegen."

Frederique
Dit boek en de methode zijn zoveel meer dan alleen een boek over menstruatie en rust nemen. Met iedere bladzijde kwam er meer herkenning over mijn hele vrouw-zijn, hoe ik in mijn relatie sta (hoe ik reageer op hem, hij op mij), hoe mijn verleden en pijn triggers mij en mijn man en onze manier van communiceren beïnvloeden etc.
Jacolien
Na jaren van een problematische menstruatie heeft mijn vriend in eerste instantie het menstruatie boek bij jullie besteld. Wat gaf dat een inzichten voor mij en hem. Hierna het programma bij haar gevolgd en mijn menstruatieklachten werden gelijk anders doordat ik meer mijn rust nam, mijzelf tijd gunde om 'ongesteld' te zijn en als kers op de taart mogen we ook een kleine ontvangen, terwijl dit in de eerste instantie ook niet vanzelf ging. Erg blij dat jullie je kennis zo open en eerlijk delen, ga zo door!
Marian
Al jaren had ik last van PMDD. 2 maanden nadat ik samen met mijn man een workshop had gevolgd van het Menstruatie voorlichtingsinstituut, heb ik mijn leven terug. De hoop hierop was ik al lang kwijt geraakt. Geen arts kon mij helpen. De programma's zijn daarom echt een aanrader. 

Wat krijg je als je vandaag aan de slag gaat

Het programma duurt 4 weken en wordt online in een besloten Facebook groep gegeven.


Let op! Het programma start altijd op de 1e van de maand. Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten. Tijdens het wachten hoef jij je niet te vervelen omdat we al veel voor je klaar hebben staan waarmee je direct aan de gang kunt.


Jij ontvangt:


 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 x 15/20 minuten per week vanaf 1 december 2020)
 • 4 live Q & A groepssessies
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden
Ja ik doe mee

Natuurlijk was ook ik kritisch. Maar wat een bewustwordingsproces was dit. In één woord ge-wel-dig. Meer kennis en begrip over mijn cyclus en meer ondersteuning van mijn partner. Deze challenge heeft zoveel meer gegeven als ik verwacht had. Wil jij meer grip op jouw cyclus? Dan is dit een no-brainer. 

Esmé
€ 67,-
€ 47,-

Alles wat je nodig hebt om grip op jouw cyclus te krijgen

Omdat de challenge van 1 december 2020 de eerste is, krijg je niet alleen een enorme korting maar ook de kans om je geld terug te verdienen. Als jij nu besluit om met de challenge mee te doen ontvang je:


 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 van 15/20 minuten per week vanaf 1 december 2020)
 • 4 live Q & A groepssessies 
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden

 • De eerste challenge start op 1 December 2020

  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden
  € 67,-
  € 47,-

  Alles wat je nodig hebt om grip op jouw cyclus te krijgen

  Omdat de challenge van 1 december 2020 de eerste is, krijg je niet alleen een enorme korting maar ook de kans om je geld terug te verdienen. Als jij nu besluit om met de challenge mee te doen ontvang je:


 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 van 15/20 minuten per week vanaf 1 december 2020)
 • 4 live Q & A groepssessies 
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden

 • Wij gebruiken cookies