arrow_drop_up arrow_drop_down


Ben je klaar om samen met ons en andere vrouwen, meer grip te krijgen op je cyclus?


Met deze challenge ervaar jij meer rust, balans en energie gedurende je menstruatie 

We gaan samen aan de slag. Leuk, leerzaam en doeltreffend. Doe je mee? 

Tell me more
Veel vrouwen vinden het normaal dat ze menstruatieklachten hebben. 84% van de vrouwen ervaart dit dan ook en de klachten variëren enorm. Van hoofdpijn, buikpijn, emotioneel, chagrijnig en meer. Het wordt al snel weggewuifd onder het mom 'het hoort er nou eenmaal bij' maar is dat wel zo?


Wij geloven van niet. En dat hebben we inmiddels zelfs bewezen. Je kunt heel goed een menstruatie hebben zonder klachten maar ook minder ups en downs hebben tijdens de rest van de maand.

This is the day you will remember

Als ik terugdenk aan al die jaren dat ik elke maand weer opkeek tegen de naderende menstruatie, kan ik mij nu niet meer voorstellen hoe ik heb kunnen denken dat al mijn klachten er 'gewoon' bij hoorden.


De week voor mijn menstruatie was ik niet te genieten en in de week zelf vloeide ik 7-8 dagen. Ik verging van de buikkramp en mijn energie daalde tot een punt dat alles een opgave leek. Herkenbaar?


Met een paar eenvoudige stappen heb ik meer grip gekregen op mijn cyclus. Nu vloei ik nog maar 1,5 dag en voel ik me vele malen relaxter, energieker en gelukkiger. Wil jij weten welke stappen ik en met mij al duizenden andere vrouwen gedaan hebben? Lees dan zeker verder.

Lees verder

De overtuiging dat menstruatieklachten er 'gewoon' bijhoren, mag je vanaf nu helemaal loslaten. Het is een hardnekkige mythe, meer niet.

84% van de vrouwen ervaart klachten tijdens haar cyclus

Als 84% van de vrouwen tijdens hun cyclus klachten ervaren, dan horen klachten er toch gewoon bij? We zijn het normaal gaan vinden dat vrouwen maandelijks pijn hebben, vermoeit zijn, zich lastiger kunnen concentreren, hoofdpijn hebben en humeurschommelingen ervaren. 


Jouw lichaam communiceert met jou. Alle bovengenoemde symptomen zijn een seintje van je lichaam dat er iets niet helemaal in orde is. Wanneer je dit negeert, zal je lichaam steeds harder gaan gillen. 


Blijf jij rondlopen met kiespijn? Nee natuurlijk niet. Maar waarom dan wel met menstruatieklachten. Menstruatieklachten zijn vervelend maar gelukkig is er iets aan te doen!

Lees meer

"Ik heb alles al geprobeerd"

Veel vrouwen tobben al jaren met hun cyclus en/of menstruatieklachten. Ze hebben al van alles gedaan om van hun klachten af te komen. 


 • Hormonale anticonceptie
 • Kruidenthee
 • Bezoek (huis)arts
 • Letten op eten
 • Pijnstillers
 • Oliën
 • Spiralen
 • Rituelen
 • Therapie
 • Operaties
 • Enz.

Maar hoe komt het dan dat jij nog steeds maandelijks klachten ervaart?

Er is een manier die nog maar weinig vrouwen ontdekt hebben. En die manier ga je tijdens de 'Grip op je cyclus challenge' leren.

Lees meer

Meer kennis over jouw GEHELE cyclus gaat heel veel verschil maken.


Samen met de kennis van andere vrouwen kom je echt verder.

Tijdens de grip op je cyclus challenge nemen we 3 stappen

1- Kennis vergroten

2- Grip krijgen

3- Actie ondernemen

Kennis vergroten

Grip krijgen

In actie komen

Het resultaat na deze challenge

 • Weet jij waarom jouw cyclus verloopt zoals hij verloopt
 • Weet jij wat de oorzaken van jouw eventuele menstruatieklachten zijn
 • Weet jij welke stappen je kunt zetten om eventuele klachten te verhelpen
 • Is jouw kennis over de gehele menstruatiecyclus up to date
 • Weet jij hoe je meer grip op jouw hormoonhuishouding kunt krijgen
 • Weet je hoeveel impact jouw mindset heeft en hoe je deze kunt verbeteren
 • Heb jij een een doordacht plan waardoor jij direct meer grip op jouw cyclus, hormonen en menstruatieklachten hebt


Ja ik doe mee

"Ik dacht dat ik al veel van mijn cyclus af wist. Dat viel dus vies tegen."

Frederique
Dit boek en de methode zijn zoveel meer dan alleen een boek over menstruatie en rust nemen. Met iedere bladzijde kwam er meer herkenning over mijn hele vrouw-zijn, hoe ik in mijn relatie sta (hoe ik reageer op hem, hij op mij), hoe mijn verleden en pijn triggers mij en mijn man en onze manier van communiceren beïnvloeden etc.
Jacolien
Na jaren van een problematische menstruatie heeft mijn vriend in eerste instantie het menstruatie boek bij jullie besteld. Wat gaf dat een inzichten voor mij en hem. Hierna het programma bij haar gevolgd en mijn menstruatieklachten werden gelijk anders doordat ik meer mijn rust nam, mijzelf tijd gunde om 'ongesteld' te zijn en als kers op de taart mogen we ook een kleine ontvangen, terwijl dit in de eerste instantie ook niet vanzelf ging. Erg blij dat jullie je kennis zo open en eerlijk delen, ga zo door!
Marian
Al jaren had ik last van PMDD. 2 maanden nadat ik samen met mijn man een workshop had gevolgd van het Menstruatie voorlichtingsinstituut, heb ik mijn leven terug. De hoop hierop was ik al lang kwijt geraakt. Geen arts kon mij helpen. De programma's zijn daarom echt een aanrader. 

Wat krijg je als je vandaag aan de slag gaat

Het programma duurt 4 weken en wordt online in een besloten Facebook groep gegeven.


Let op! Het programma start altijd op de 1e van de maand. Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten. Tijdens het wachten hoef jij je niet te vervelen omdat we al veel voor je klaar hebben staan waarmee je direct aan de gang kunt.


Jij ontvangt:


 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 x 15/20 minuten per week vanaf 1 oktober 2020)
 • 4 live Q & A groepssessies
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden
Ja ik doe mee
€ 67,-
€ 37,-

Alles wat je nodig hebt om grip op jouw cyclus te krijgen

Omdat de challenge van 1 oktober 2020 de eerste is, krijg je niet alleen een enorme korting maar ook de kans om je geld terug te verdienen. Als jij nu besluit om met de challenge mee te doen ontvang je:


 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 van 15/20 minuten per week vanaf 1 oktober 2020)
 • 4 live Q & A groepssessies 
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden
 • De mogelijkheid om aan het einde van de challenge je geld terug te verdienen (Hoe vind je hier onder)

 • Zo kan jij jouw inleg terug verdienen?


  Aan het einde van de challenge krijg jij de mogelijkheid om op een hele eenvoudige manier jouw deelname geld terug te verdienen. Dit moet je er voor doen:

  Je schrijft een review over jouw bevindingen over de challenge.

  Deze review bevat:

  • Jouw naam (voornaam is voldoende achternaam wordt weg ge-edit)
  • Jouw foto
  • Jouw bevinding van de informatie die je ontvangen hebt
  • De veranderingen die je opgemerkt hebt in jouw cyclus en/of klachten
  • Jouw doorlopende toestemming om de review op onze website en social mediakanalen te gebruiken
  • Je deelt de volgende challenge op jouw eigen social mediakanalen

  De eerste challenge start op 1 oktober 2020

  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden
  € 67,-
  € 37,-

  Alles wat je nodig hebt om grip op jouw cyclus te krijgen

  Omdat de challenge van 1 oktober 2020 de eerste is, krijg je niet alleen een enorme korting maar ook de kans om je geld terug te verdienen. Als jij nu besluit om met de challenge mee te doen ontvang je:


 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 van 15/20 minuten per week vanaf 1 oktober 2020)
 • 4 live Q & A groepssessies 
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden
 • De mogelijkheid om aan het einde van de challenge je geld terug te verdienen (Hoe vind je hier boven)

 • Wij gebruiken cookies