Bij deze de uitslag van jouw test

Je hebt zojuist de test ingevuld en de uitslag is dat je zorgelijke menstruatieklachten hebt.

Je hoeft nu niet gelijk te schrikken. Maar ik vraag je wel met klem om hier wel serieus even bij stil te staat. Want wij ervaren vaak in onze praktijk dat vrouwen heel vaak over hun eigen grenzen heen gaan. En dat kan leiden tot een zorgelijke menstruatie of andere lichamelijke klachten.

Toen ik doorkreeg dat het impact had op mijn eigen menstruatie klachten en andere ongemakken, heb ik de keuze gemaakt om wat aan mijn menstruatieklachten te gaan doen.

En het mooie was dat ondanks dat ik een zorgelijke menstruatie had, ik toch mijn klachten wist terug te brengen naar natuurlijke menstruatie symptomen. Nu menstrueer ik nog maar 1,5 dag, heb 300% meer energie, ervaar geen buikpijn-klachten meer en mijn humeur is een heel stuk vrolijker geworden!

Ben jij nieuwsgierig hoe ik dat gedaan heb en wat er voor jou nog mogelijk is om die scherpe randjes rondom jouw menstruatie eraf te krijgen?  Dan adviseer ik je om nu de opleiding De vrouw -  De cyclus te gaan volgen. Deze geaccrediteerde opleiding helpt jou in 2 tot 6 maanden, meer grip te krijgen op jouw cyclus gerelateerde klachten. Klik op de onderstaande knop op naar het Hormoon opleidingsinstituut te gaan. 


Na acht jaar onderzoek onder meer dan 94.000 vrouwen, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat een hardnekkige mythe is dat de klachten er 'gewoon' bij horen. Het is pertinent niet waar en nog mooier, er is iets aan te doen. 

De afgelopen twee jaar hebben we ons programma onder nog eens 2000 vrouwen in de praktijk getoetst. Nu is het helemaal klaar en beschikbaar voor jou. Het is zelfs een geaccrediteerde opleiding geworden inclusief 3 persoonlijke consulten

Via onderstaande link kun je alle informatie rustig doorlezen en je aanmelden voor een gratis informatie webinar. In dit webinar geven we je alle informatie én ontdek je hoe je met €400,- korting kunt deelnemen. Deelnemen kan zeker ook als je in België woont. 

Meld je vandaag nog aan via de website die je via onderstaande link kunt vinden. 

Groetjes,

Anke Verhagen

Klik op de knop op naar het Hormoon opleidingsinstituut te gaan.