Page content

Vragen formulier menstruatiecyclus voor mannen

Klik hier voor het vragen formulier voor vrouwen

Wat heb jij nu als man te maken met de menstruatiecyclus

Als man wil je dit toch helemaal niet weten. Menstrueren is toch een “vrouwen” dingetje? Daar moeten ze jou als man toch niet mee lastig vallen?

Maar wat als ik je nu vertel dat meer inzicht in de menstruatiecyclus van jouw vrouw of vriendin, ervoor kan zorgen dat jouw leven er een stuk leuker en interessanter uit kan gaan zien? Dat er voor jou als man veel voordelen aan zitten?

Voordelen? Hoor ik je denken, welke dan?

Vrouwen houden op het moment dat ze menstrueren, gemiddeld maar 53% van hun energie over en voelen zich vaak ronduit beroerd. Ze hebben geleerd (en dit geloven zo ook nog echt) dat ze gewoon “door” moeten. Maar wees nu eens eerlijk. Wat doe jij als man wanneer je op halve kracht loopt en je ronduit beroerd voelt? Dan duik je toch ook het liefst je bed in? Dan vind je het toch ook prettig als er voor je gezorgd wordt?

Vanaf het moment dat ik in mijn relatie anders om met de menstruatiecyclus van mijn vriendin, veranderde mijn leven op een wel heel positieve manier. Niet alleen op het moment dat mijn vriendin menstrueert maar ook gedurende de rest van de maand.

Een paar voorbeelden: Zij is vele malen energieker, straalt veel meer vrouwelijkheid uit, is vele malen verzorgender naar mij en de kinderen toe, schopt nagenoeg geen drama meer, ze heeft veel meer zin in seks, blijft veel makkelijker op gewicht en de sfeer in huis is vele malen meer ontspannen.

Wat kun jij doen?

Om te beginnen kun je de onderstaande vragenlijst invullen. Dit geeft  al direct een beeld in hoeverre jij je bewust bent van de hele menstruatiecyclus van jouw partner. Lees vervolgens het e-boek om te lezen welke voordelen er nog meer voor jou te halen zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om het niet te doen

De menstruatiecyclus heeft ongeveer de helft van het leven van een vrouw, grote invloed. Natuurlijk kun je als man de instelling hebben zo van: Dat is hun probleem en daar houd ik mij verre van. Zou het dan zo kunnen zijn dat vrouwen zich niet gezien, gehoord en gerespecteerd voelen? Zou dit dan van invloed kunnen zijn op de manier waarop ze zich opstellen richting mannen? Komt dit jou en jouw relatie met vrouwen dan ten goede?

Alleen meewerken aan dit onderzoek en het lezen van het e-boek, geeft al aan dat je er in ieder geval even bij stil wilt staan. Denk je dat jouw partner dit kan waarderen?

Vul nu de onderstaande vragen zo eerlijk mogelijk in. De reden dat wij vragen om jouw email adres is dat wij een kopie naar jou toe kunnen sturen. Verder doen wij er niets mee. Wil je op de hoogte blijven, vul dan onder de vragen lijst of in de balk hiernaast jouw naam en email adres in. Je ontvangt dan direct de eerste hoofdstukken van het e-boek gratis.

Alvast bedankt voor jouw medewerking.

Menstruatie onderzoek vragen aan mannen

    Onder menstrueren verstaan wij de periode dat zij vloeit.
  • Kun je verschillen tijdens de hele menstruatiecyclus van jouw partner (gemiddeld 28 dagen) waarnemen? Zo ja wat neem je waar en wanneer (in welke week) neem je die waar.
Download de eerste hoofdstukken GRATIS.
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang de eerste hoofdstukken GRATIS
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter