Wekelijks geven wij een gratis masterclass over verschillende onderwerpen aangaande de cyclus van vrouwen

Wij werken samen met artsen, specialisten en therapeuten om jou van de beste informatie te kunnen voorzien

Aanmelden een gratis masterclass

Meld je hier aan voor een van onze gratis

webinars of masterclasses

15

juli
20.00

Masterclass: Borstgezondheid


Pijnlijke borsten tijdens de menstruatie en borst gezondheid. In deze masterclass gaan we samen op ontdekkingstocht.

Veel vrouwen ervaren pijnlijke borsten tijdens de menstruatie. Dit kan zowel fysieke- als emotionele oorzaken hebben.

Ja je leest het goed, emotionele en mentale stress kunnen ook bijdragen aan pijnlijke borsten. Daar gaan we in deze masterclass uitgebreid op in.

Daarnaast is het een veel gestelde vraag of een bh dragen wel of niet goed is. Ook hier krijg je een verhelderend antwoord op.

Er zijn verschillende borst onderzoeksmethoden beschikbaar. Het bevolkingsonderzoek borstkanker is er één van, maar zijn er ook andere, meer vrouwvriendelijkere methodes?

Borstzelfonderzoek is essentieel voor je borst gezondheid. Tijdens de masterclass nemen we samen de stappen door. Zodat jij je borsten weer in eigen handen kan nemen.

Ben jij erbij?
Het webinar is gratis live te bekijken. Wil je de opname ontvangen? Dan betaal je hier €67,- voor. 

Claudia van het Kaar en Anke Verhagen

 

Elke week

10:00

of 

20.00

Webinar:


Laat je cyclus voor je werken
in plaats van beperken


Dit webinar is geen saaie PowerPoint presentatie, maar een Informatief, verrassend, interactie en soms hilarisch webinar. Zelfs mannen raken hierdoor geboeid dus kijk gezellig samen.

Beeld je in: een leven zonder vervelende klachten, met meer energie door de hele maand heen. Dit is geen droom, maar kan werkelijkheid worden.
Ik hoor je denken, 'ja ja, het zal allemaal wel, ik heb al mijn hele leven deze ongemakken en nu gaan jullie vertellen dat het er allemaal niet bij hoort'.

Als we een euro zouden krijgen voor iedere keer dat we deze reactie krijgen, gingen we vandaag nog met pensioen. Maar stel nu eens dat het voor de helft zou kloppen en dat je de helft minder klachten zou ervaren elke maand. Zou dit dan een uurtje van jouw tijd waard zijn?

Het is tijd om de controle terug te nemen. Meld je nu aan voor het Grip op je Cyclus, Hormonen in Balans webinar en begin aan jouw reis naar een krachtiger, energieker leven.

Stel je eens voor, een wereld waar jij, als vrouw, volledig begrepen wordt. Waar jouw unieke behoeften centraal staan. Dit is het begin van een reis waarin je de kracht van je cyclus leert begrijpen en omarmen. Ga je mee?

Een kleine sprong in de tijd.

Deze maand merk je iets bijzonders op: je menstrueert zonder klachten en voelt je verrassend goed. Je hebt geen woordenwisselingen gehad en voelt je opgewekt. Met meer flow en energie verlopen je dagen moeiteloos. De pijnstillers blijven onaangeroerd en je menstruatie is korter, waardoor je tampons overhoudt.

Je beseft dat grip op je cyclus een positieve impact heeft op je leven. Alles wat je onderneemt gaat vanzelf en flow is een tastbare ervaring geworden.

Je partner begrijpt wat je nodig hebt en zorgt daarvoor. Dankzij deze nieuwe balans leef je je ideale leven, precies zoals je het gepland hebt, met nieuwe energie en harmonie.

Dit programma is niet zomaar een setje video's. Dankzij dit programma hebben inmiddels 5000 vrouwen en cyclus die nagenoeg klachtenvrij verloopt.

Moet je er nog over nadenken of jij dit ook wil? Geen probleem, maar na dit webinar weet ik zeker dat je een andere beslissing neemt. Anke Verhagen en Peter de Vroed
Anke Verhagen

Anke Verhagen is cyclus coach en mede oprichter van het menstruatie voorlichtingsinstituut. 

In 2014 begon haar ontdekkingstocht naar haar eigen menstruatiecyclus. Op dat moment ondervond zij veel menstruatieklachten. Zij menstrueerde 7 tot 8 dagen met veel bloedverlies, pijnklachten en humeur schommelingen. Haar energieniveau was dagenlang nihil. Nu menstrueert zij nog maar 1,5 dag en heeft nagenoeg geen klachten meer. Haar energie is op 1 dag na de hele maand tot 300% hoger. Uit ervaring weet zij dat dit voor bijna iedere vrouw voor handen ligt. Samen met artsen, specialisten en therapeuten, is er een methode ontwikkeld die echt werkt. Hoe? Dat legt ze uit in dit webinar.