Mannen in actie om meer begrip voor de behoeftes van vrouwen. Want onbegrip kan echt niet meer!

Na de Men-Struatie challenge begrijpen mannen vrouwen beter

Men-Struatie simulatie

 Stel je voor, je wordt wakker met een gevoel dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Een diepe, doordringende pijn in je buik die uitstraalt naar je rug en benen. Het is meer dan alleen ongemak; het is een constante herinnering aan wat je lichaam doormaakt.


Nu is er een manier om te begrijpen, echt te begrijpen, wat veel vrouwen elke maand ervaren. Met onze MenStruatie challenge kun je de krampen voelen, de uitstraling naar rug en benen ervaren, en merken hoe moeilijk het is om je op iets anders te concentreren.


Het is een ervaring die je ogen opent, die je laat zien dat menstrueren zoveel meer is dan een ongemak. Het is een kans om te leren, om empathie en begrip te ontwikkelen. Een uitnodiging om samen te groeien, om nooit meer op dezelfde manier naar menstruatie te kijken. Boek nu, en ervaar het zelf.
Challenge vanaf €35,- pp (tijdelijke aanbieding)

Zin in een leerzame maar vooral hilarische avond met vrienden?

Steeds vaker komt het onderwerp menstruatie ter sprake binnen vrienden groepen. De Men-Struatie challenge helpt om meer wederzijds begrip op te bouwen en vriendschappen te versterken.  

Nu voor slechts €35,- pp. challenge duurt +/-1 uur. Het minimale aantal deelnemers is  4 


Vragen? Bel of mail ons

Privé challenge

Tijdens deze challenge krijg je een op een alle aandacht (alleen de persoon die de challenge doet betaalt). Naast de challenge krijg je ook veel informatie van ons. Deze challenge is uitermate goed geschikt voor koppels. Jouw partner zal na deze challenge veel meer begrip kunnen opbrengen en jou zeker beter ondersteunen. 

Nu voor slechts €49,- pp. Challenge duurt +/-1/2 uur pp.


Vragen? Bel of mail ons

Voor scholen

Klik voor meer informatie over onze programma's voor scholen op onderstaande knop

Leuk dat je de Men-Struatie challenge wilt doen.


De challenge is op 260 vrouwen getest

Zijn jouw menstruatieklachten normaal?

Doe de test

Nog een keer kijken en dan zelf doen

Dit wil je toch gewoon niet missen. Of durf je niet?