De blinde vlekken van mannen en vrouwen op het gebied van:

Logica

Seksualiteit

Polariteit

en de

Menstruatiecyclus

Wordt je bewust van de blinde vlekken die je natuurlijk, niet hebt. 

Mannen en vrouwen zijn gelijk? 

Aan me hoela!

Blinde vlekken? “Ik heb helemaal geen blinde vlekken. Ik heb een prima beeld van wie ik ben en wat ik doe. Ik heb al mijn zaakjes prima voor elkaar en heb echt geen advies nodig van derden. Het gaat heel goed met mij, dus blinde vlekken? Die heb ik niet.”

Hoe het gaat met de relatie met mijn partner? “Oh dat gaat echt super. Leuke vrouw, 2 schatten van kinderen die het erg goed doen op school, een gezellige sociale kring van goede vrienden en verder lekker druk bezig. Natuurlijk hebben we ook weleens onenigheid, maar dat heeft toch iedereen. Dat hoort er gewoon bij hoor. Oké het is natuurlijk niet nog net zoals in het begin. Het drie keer per dag op de keukentafel doen gaat er natuurlijk al snel vanaf, maar daar komt echte liefde voor terug. Dus wederom heb ik geen idee wat je met blinde vlekken van mij als man bedoeld. Sorry.”

“Oh ja, jullie maken ook nogal veel ophef over dat menstrueren en zo. Nou, zoals bijna elke man interesseert mij dit voor geen meter. Het is echt een vrouwen dingetje en daar moeten ze mij niet mee lastig vallen. Buiten dat, mijn vriendin heeft volgens mij nergens last van want ik hoor haar nooit klagen. Ja, ik hoor weleens vrouwen op mijn werk klagen maar dat zijn dan ook echt de zeikwijven die overal over klagen. Ze willen toch zo graag ‘gelijk’ zijn. Nou dan moet je ook niet zeuren en gewoon doorgaan als je een klein beetje pijn in je buik hebt. Heb ik ook weleens en het is bewezen dat de mannen griep veel erger is. Dus ook hier heb ik een prima beeld van de werkelijkheid en dus ook geen blinde vlekken.”

Tijdens deze avond

Mannen logica vs. vrouwen logica 

Waar zit de werkelijke blinde vlek bij beide? Wat is er nodig om ze te zien?

De blinde vlekken op het gebied van seksualiteit en polariteit

Waarom kakken zoveel relaties in en hoe hou je the magic erin of hoe krijg je the magic terug?

De ultieme manier om drama te vermijden

Wat kun je als man doen en wat als vrouw om het te voorkomen en hoe ga je ermee om zonder ruzie te krijgen. 

De blinde vlek op de menstruatiecyclus 

De schade aan vrouwen, relaties en maatschappij. Met natuurlijk mannen die de menstruatie challenge kunnen doen. 

"Ik ben en leef heel bewust hoor! Ik ontken al deze punten niet en daarom ben ik er ook zo bewust mee bezig."

De relatie tussen ego en blinde vlekken

Anke en Peter

The purpose of life is joy

Het doel van hun relatie is groei. Samen gaan ze geen enkel gesprek of uitdaging uit de weg. Dit leidt soms tot pijn, angst en ego confrontaties, maar meestal tot diepere verbinding en plezier. "Pijn en angst ontstaan, wanneer je niet in verbinding met jezelf en elkaar bent", is hun overtuiging. De informatie die zij delen, komt niet uit boekjes maar uit pure ervaring. Opvallend is dat je hun verbinding kan zien en zelfs voelen. 

Klaar voor een hilarische, soms confronterende, 

maar ozo verhelderende avond?

Meld je dan GRATIS aan. 

LET OP! Aantal plaatsen is bepekt.

9 september 2017 19.30 uur Djoj Rotterdam

Als stel bekend van