Grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten

Zou jij rond blijven lopen met kiespijn? Nee? Waarom dan wel met menstruatieklachten?

Tell me more


Herken jij dit tijdens je menstruatiecyclus?

 • Krampen en pijn die veel energie uit je weg trekken
 • Het idee dat je het liefst in je bed wilt blijven, maar iets zegt je dat je dat niet kunt maken
 • Angst om door te lekken
 • Onbegrip van jouw omgeving
 • De uitdrukking: "Stel je niet aan"
 • Pijnstillers in je handtas
 • Het gevoel onder druk te staan (alles moét door)
 • Het idee dat het er niet mag zijn (er niemand mee lastig willen/mogen vallen)
 • Humeurschommelingen waar je niets aan kunt doen
 • Een emotionele rollercoaster 
 • Rugpijn, pijnlijke borsten en of hoofdpijn/migraine

Menstruatie klachten. Foutje van de natuur?

Veel vrouwen hebben last van hun menstruatiecyclus. Maar hoe serieus neem jij jouw klachten? Wat hebben ze jou geleerd over hoe hiermee om te gaan? En, wie heeft jou vertelt dat menstruatieklachten er 'gewoon' bijhoren?

Van jongs af aan krijgen de meeste vrouwen te horen: 'Het hoort er gewoon bij, neem maar een pijnstiller en verder gewoon doorgaan.' 

Maar hoe voel jij je daarbij?

Het is niet normaal wanneer je veel klachten ervaart en het is zeker niet natuurlijk om maar gewoon door te gaan alsof er niets aan de hand is. 

We zijn het alleen met z'n alle normaal gaan vinden. 

Stel je eens voor. Een leven zonder menstruatieklachten.

Geloof mij, het kan écht!


Wij gaan jou namelijk persoonlijk helpen om:

- Minder klachten te ervaren en je energieker te voelen

- Je menstruatie te ervaren als iets waar je naar uit kan kijken in plaats van er elke keer als een berg tegenop te zien

- In kaart te brengen waar je pijnpunten liggen en hoe jij  daar zelf (met hulp van ons) wat aan kan doen 

- Fysiek en emotioneel balans te vinden en te behouden


Samen met onze hulp en de hulp van artsen en specialisten, brengt dit programma jou:

- Minder klachten

- Meer energie

- Meer in contact met jezelf en met je cyclus

- Meer kennis over je eigen hormonale systemen

- Optimale gewichtsbeheersing

- Meer zelfvertrouwen

- De hele maand meer rust en minder stress

Wie wij zijn

Wij zijn Anke Verhagen en Peter de Vroed. In 2014 ontdekten we dat menstruatieklachten er helemaal niet gewoon bij horen. We zijn gaan onderzoeken en vonden manieren waardoor menstruatieklachten verdwenen. Samen met het Radboud UMC deden we onderzoek. Nu anno 2020, in totaal onder meer dan 75.000 vrouwen. 


Waarom denken zoveel vrouwen dat menstruatieklachten er gewoon bij horen? Wat blijkt is dat vrouwen vaak onvoldoende geïnformeerd zijn. Zodra ze de juiste informatie en ondersteuning krijgen, verdwijnen de meeste klachten als sneeuw voor de zon, menstrueren ze korter en voelen zij zich veel energieker. 


Wij hebben het tot onze missie gemaakt om vrouwen hierin te ondersteunen. Praatjes vullen geen gaatjes en daarom garanderen wij resultaat. 

Heb jij het helemaal gehad met hormonale disbalans en menstruatieklachten en wil je er nu écht iets aan doen? Dan ben je nu klaar voor dit programma

Cursus (garantie)programma: Grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten

Het cursus (garantie)programma is een on- en offline programma dat in samenwerking met artsen, specialisten en therapeuten ontwikkeld is. Het programma kent 6 stappen en duurt in totaal 6 maanden.


Het online gedeelte bestaat uit 20 modules met meer dan 120 video's. Per week investeer je tussen de 60 en 180 minuten in jezelf. De inhoud van de modules kun je hieronder vinden. Daarnaast ontvang je nog 1 uur persoonlijke cyclus coaching. 


Het offline gedeelte houdt in dat je 3 keer een specialiste bezoekt. Deze consulten duren een uur. Wij nemen namelijk graag alle tijd voor jou en nemen jouw klachten zeker serieus. In totaal zijn er 150 locaties, er zit dus altijd een consulente bij jou in de buurt. Een consult kan trouwens ook prima online gedaan worden.


Eén keer per jaar hebben wij een dagseminar. De prijs voor dit dagseminar is €250,- maar de toegang tot dit seminar is bij de prijs van het garantie programma inbegrepen. 


Na het volgen van deze cursus zijn jouw menstruatieklachten gegarandeerd minder, heb je meer grip op je cyclus en hormonen en heb jij meer energie dan nu.  En ja, je zal zelf ook aan de bak moeten. Hoofdpijn verdwijnt ook niet door naar een doosje Paracetamol te kijken.

Inhoud van de modules

Module 1*: Kennismaken

In deze module maak je op een nieuwe manier kennis met jouw eigen cyclus en je maakt kennis met ons. We bekijken de cyclus vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast is er een leuke kennisquiz, we maken samen een gedegen plan, gericht op het leven naar jouw cyclus en je leert al veel over welke hormonen een grote rol spelen. 

Module 2*: Je cyclus in kaart brengen

In deze module gaan we verder met ons 6 stappenplan. We noteren in een overzichtelijk schema hoe jouw menstruatiecyclus er nu uitziet. Hoe je dat kunt doen en welke tools je daarbij gaan helpen, leer je in deze module. 

Module 3*: Wat zijn natuurlijke klachten (fysiologie) en welke niet (pathologie)

In deze module ga ik je samen met een arts, meenemen in de fysiologie en pathologie van de menstruatiecyclus. Hoe ontstaan menstruatieklachten eigenlijk en hoe kan het dat ze de ene maand sterker waarneembaar zijn dan de andere maand? Welke signalen waarschuwen dat het mis dreigt te gaan? En welke signalen of symptomen van jouw lichaam laten je zien dat het tijd is om echt actie te ondernemen? En last but not least. Wat hebben conditioneringen nu eigenlijk te maken met menstruatie gerelateerde klachten?

Module 4*: Medische check up

In deze module gaat het offline-programma parallel lopen met het online-programma. Nu je weet hoe jouw cyclus er uitziet en weet welke klachten je hebt, gaan we over tot het maken van een afspraak bij één van onze zorgteamspecialisten. Maar wie zijn deze specialisten, waar gaan ze jou bij helpen en hoe gaat dat nu in zijn werk? Hier krijg je allemaal helder antwoord op in deze module.


LET OP! Zolang de Corona maatregelen van kracht zijn, vinden de consulten online plaats. Dit werkt geweldig en is ook na Corona een prima optie. 

IK WIL HEEL GRAAG VAN MIJN MENSTRUATIEKLACHTEN AF 

Module 5*: Circulaire processen

In deze module nemen we je samen met een arts mee in de circulaire processen die het lichaam van nature heeft. Het menselijk lichaam heeft naast de menstruatiecyclus nog veel meer systemen die allemaal met elkaar verbonden zijn en dus ook invloed op elkaar hebben.


Menstruatieklachten ontstaan namelijk op het moment dat er in één van al die circulaire processen disbalans ontstaat. In deze module ontdek je meer over de oorzaken en gevolgen.


Alleen deze module is al een programma op zich. Je vind hier super waardevolle informatie die jou helpen jezelf en je eigen lichaam beter te begrijpen. Als je de inhoud van deze module tot je hebt genomen, kun je elke lichamelijke klacht makkelijker herleiden. 

Module 6*: Behoeftes en wensen

In deze module gaan we jouw wensen in kaart brengen. Wat wil jij als vrouw tijdens je gehele cyclus? Waar liggen je behoeftes en wat heeft bioritme en jouw levensfase voor invloed op jouw wensen in het verleden, heden en toekomst. We gaan ontdekken en alles in een lijstje verwerken.


Dit is het moment in het programma dat we de mannen of partners er echt bij gaan betrekken. Speciaal voor mannen is er een apart programma gemaakt. Zie module 16 voor een nog nooit vertoont programma voor mannen. 

Module 7*: Invloed menstruatie op mens en maatschappij

Welke invloed heeft de menstruatie nu eigenlijk op mens en maatschappij? In deze module nemen we je mee naar de uitslagen van ons onderzoek onder 75.000 vrouwen. Wat speelt er nu echt anno 2020 en hoe komt het dat de maatschappij en medische wetenschap nog niet zoveel kennis heeft over de menstruatie? En worden mannen en vrouwen gelijk, gelijkwaardig óf generaliserend behandeld in onze maatschappij?
Ja ik wil met deze cursus starten

Module 8*: Voeding

In deze zeer uitgebreide module gaan we het hebben over voeding en voedsel. Welke invloed heeft voedsel op de menstruatiecyclus en hoe doorbreken we patronen die een disbalans veroorzaken op een gezonde en bewuste manier.

Onder deskundige begeleiding gaan we verschillende diëten en eetmethodes onder de loep nemen. Zo kom je tot een gezonde keuze om jouw lichaam, met voedsel als medicijn, weer optimaal in balans te krijgen. Voeding die bij jouw lijf past is essentieel in jouw weg om menstruatieklachten tot het verleden te laten behoren.

Module 9*: Eigenwaarde / Self-esteem

Wat is self-esteem en hoe krijg je dat? Wat heeft grenzen stellen daarmee te maken en hoe kun je die stellen zonder de grens van een ander te overschrijden? In deze module gaan we het hebben over eigenwaarde, prioriteiten stellen, wensen omzetten in daden, grenzen aangeven, hulp aanvaarden van een ander en eigen verantwoordelijkheid. Want het is goed om je eigen grenzen aan te geven maar nooit ten koste van een ander. Maar hoe doe je dat nou? Waar ligt de balans in geven en nemen?

Module 10*: Omgeving op de hoogte brengen van je wensen en keuzes

Hoe communiceer je nu naar je omgeving dat je dit garantieprogramma volgt? En hoe kan je omgeving jouw helpen om een zo klachtenvrij mogelijke menstruatie te ervaren? Zowel thuis, op je werk en in sociale kringen. En wat kun jij nu doen als je omgeving juist vindt dat dit allemaal maar onzin is of vindt dat jij je behoorlijk aanstelt? Het menstruatie voorlichtingsinstituut heeft een geheim wapen achter de hand om jou te ondersteunen.

Module 11*: Fine-tuning

Je kan in grote lijnen wel weten hoe het allemaal moet, maar werken de dingen nu eigenlijk wel naar jouw zin en hebben de aanpassingen al het gewenste effect? Fine-tunen is de volgende stap die je moet nemen in het 6 stappenplan. Wat werkt, wat werkt niet en wat kan net even iets beter? Anke en vele andere vrouwen delen in deze module hoe zij het doen.

Bonus module 12: Ontspanning

In deze module neem ik je mee in hoe je kan ontspannen en wat heel goed werkt om menstruatieklachten te voorkomen. Ik geef je vele tips en tools om te kunnen ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan meditatie, mindfullness, wellness en yoga. Als extraatje gaan we ook yoga lessen volgen met een professional.

Module 13*: Leefstijlverandering

"Pfff leefstijlverandering. Dat is super moeilijk!" "Daar begin ik niet aan!" Volgens mij is het super ongezond om zo rigoureus dingen te veranderen."


Dit zijn allemaal uitspraken die we vaak te horen krijgen als we het gaan hebben over leefstijlverandering.

Iets aanpassen in je leefstijl is inderdaad moeilijk. Maar niet onmogelijk. Zeker niet als je daar de juiste begeleiding bij krijgt.


Wij gaan je daarom coachen in dit stuk. We laten een paar professionals aan het woord die meer kunnen vertellen over waarom je wel of niet kan slagen in het aanpassen van je levensstijl. Welke trucjes passen je brein toe om niet te veranderen en hoe kun je je brein positief stimuleren om WEL te veranderen.

Hoe doe je dat, zodat de nieuwe levensstijl er eentje is, die bij jou als persoon past. 

Bonus module 14: Moeder/dochter programma

De eerste menarche ofwel de allereerste keer dat een meisje haar menstruatie meemaakt.

Wanneer ga je als ouder het gesprek met je dochter aan over dit onderwerp? Voor haar eerste menstruatie of in het moment en daarna? En wat vertel je dan?

Welke producten zijn er op de markt en wat ga je je dochter aanbieden als het zover is. En als er zonen in het spel zijn? Ga je die er ook bij betrekken of juist niet?

Kortom, moeder-kind verhalen en vragen en antwoorden waarbij je fijn kunt verbinden en verdiepen. 

iK WIL heel graag VAN MIJN MENSTRUATIEKLACHTEN AF 

Module 15*: Hormonen en hormonale anticonceptie  

Hormonen. Soms zijn het horror-monen. Zeker als je een disbalans als oestrogeendominantie ervaart. Maar wat is nu eigenlijk oestrogeendominantie en hoe kom je daar vanaf? Welke invloed heeft hormonale anticonceptie op het vrouwelijk lichaam en de systemen? Is hormonale anticonceptie de manier om menstruatieklachten te lijf te gaan en zwangerschappen te voorkomen of zijn er ook nog alternatieven? In deze module gaan we alles bespreken wat jij moet weten over hormonen en hormonale anticonceptie.

Bonus module 16: Mannenprogramma 

In deze module kunnen de mannen hun hart ophalen. Peter neemt hen in deze module mee in wat de menstruatiecyclus inhoudt en hoe je hier als man mee om kunt gaan. Ook krijgen ze tips en tools van Peter hoe ze hun vrouw, vriendin, collega, moeder etc kunnen ondersteunen en vertelt hij wat mannen beter wel of even niet kunnen doen. 


Daarnaast gaat Anke de hormonen van mannen eens onder de loep nemen. Want als je denkt dat alleen vrouwen last kunnen hebben van oestrogeendominantie, nou dan kan ik je vast verklappen dat dat niet zo is. Ook mannen kunnen een hormonaal disbalans ervaren.

Welke impact dat op hen heeft en wat ze hier aan kunnen doen, leren ze in deze module.

  Bonus module 17: Blokkades te lijf

  In deze module gaan we het lichaam op een andere manier benaderen. We hebben het in vorige modules voornamelijk gehad over fysieke klachten die voortkomen uit o.a. disbalans van systemen.


  Maar wat nu als er een disbalans ontstaat door mentale processen? Door emoties, piekergedachte, stress of trauma? Onbewust blokkeren we energiebanen in ons lichaam door dit soort processen. Om die energiebanen weer vrij van blokkades te maken is er soms meer nodig.


  Bepaalde type massages kunnen dan uitkomst bieden. In deze module meer over massages van o.a. borsten, voeten en enkels en yoni massages.

  Bonus module 18: Intimiteit gedurende cyclus

  In deze module neemt Anke je mee in het onderwerp intimiteit. De menstruatiecyclus geeft de vrouw de mogelijkheid om nieuw leven voort te brengen. Maar wat nu als je helemaal geen zin in intimiteit hebt? Of jij hebt wel zin maar je partner niet? Hoe komt dat en wat kun je daaraan doen? En wat zijn de voor- en/of nadelen om intimiteit te betrekken in je cyclus?

  Slaapkamer geheimen worden hier onthuld.

  Module 19: Arts aan het woord

  In deze module laten we een arts aan het woord. Welke tips en tools geeft zij om menstruatieklachten te voorkomen of te verminderen. En wat kan een hersenschudding voor invloed op menstruatie gerelateerde klachten hebben?

   

  Welke weg kun je als vrouw nog meer bewandelen als blijkt dat na het doorlopen alle modules je klachten nog niet zijn verbeterd of als blijkt dat er medisch iets aan de hand is.

  Een arts wijst hierin de weg.

  Module 20: Cyclus geheimen

  Nu je alle modules doorlopen hebt, heb je alle cyclus geheimen ontrafeld hebben. Of toch niet? In deze module gaan we de cyclus geheimen echt ontrafelen. Welke kracht schuilt er nu eigenlijk in alle seizoenen van de cyclus en hoe kun jij als vrouw die in gaan zetten voor jezelf en een betere wereld.
  Ja ik wil graag met de cursus starten

  Tamar Doedens: Dit is GOUD

  Cursus (garantie)programma: Grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten

  Deze cursus helpt je om grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten te krijgen. 


  Inhoud cursus:

   

  • 3 consulten (van één uur) bij een van onze zorgspecialisten. Door deze persoonlijke aanpak, ben jij zeker van advies op maat
  • 1 uur persoonlijke cyclus coaching
  • Het e-boek: Men-Struatie, de grote ontkenning
  • Het e-book: Cyclus geheimen
  • Toegang tot unieke content in de community. Wij ontwikkelen nog dagelijks en delen het beste van onze kennis direct met jou. Ook na het programma
  • Mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen aan artsen en specialisten binnen een veilige omgeving. Jij krijgt snel antwoord op al jouw vragen
  • 120+ unieke video's. Na het zien van deze video's weet jij exact waar jouw klachten door ontstaan en wat je kunt doen om minder klachten te ervaren 

  Als bonussen ontvang je:

  • Bonus: Toegang tot het offline seminar (t.w.v. €250,-). Een dag vol met geweldige gastsprekers op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. 
  • Bonus: Tijdens jouw traject ontvang je een aantal verrassingen T.w.v. €135,- We blijven je verrassen met leuke extra's 
  • 4 Bonus modules. Met deze modules neem je grote stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling. 
  • Maandelijks een gratis Q & A webinar
  • Betaling in termijnen is mogelijk (6 termijnen)

  Bonussen

  Omdat we het zo leuk vinden dat je gekozen hebt voor onze cursus, krijg je van ons nog een aantal bonussen namelijk: 

  • Een aantal verrassingen tijdens het programma T.W.V. €135,-
  • 6 Bonus modules 
  • Toegang tot het offline seminar T.W.V. €250,-
  • Maandelijks een gratis Q & A webinar
  Caja Wiersma
  Waarom ik wel wil mee doen is omdat het boek me geraakt heeft. Omdat er waarheid in zit. Het is geen symptoombestrijding. Het zijn woorden over de essentie van de vrouw en hoe het is om in deze cultuur vrouw te zijn. 
  Frederique Peckelsen
  Dit boek en de methode zijn zoveel meer dan alleen een boek over menstruatie en rust nemen. Met iedere bladzijde kwam er meer herkenning over mijn hele vrouw-zijn, hoe ik in mijn relatie sta (hoe ik reageer op hem, hij op mij), hoe mijn verleden en pijn triggers mij en mijn man en onze manier van communiceren beïnvloeden etc.
  Marian
  Al jaren had ik last van PMDD. 2 maanden nadat ik samen met mijn man een workshop had gevolgd van het Menstruatie voorlichtingsinstituut, heb ik mijn leven terug. De hoop hierop was ik al lang kwijt geraakt. Geen arts kon mij helpen. De programma's zijn daarom echt een aanrader. 

  Wij bieden een leerzame cursus met persoonlijke ondersteuning.


  Gegarandeerd minder menstruatie gerelateerde klachten

  De cursus duurt in totaal zes maanden. Wanneer jij na deze zes maanden geen verbetering van jouw klachten ervaart, krijg jij je geld terug. Voorwaarde is wel dat je het volledige programma en de voor jou op maat gemaakte adviezen op hebt gevolgd.


  Meer energie

  Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer jij het cursus volgt jij meer energie zult gaan ervaren.

   

  Gegarandeerd persoonlijke aandacht

  Tijdens de cursus besteden wij graag persoonlijke aandacht aan jou. Zo kun je ons al jouw vragen altijd stellen in de online community. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Daarnaast duren de consulten bij een zorgteamspecialist een uur per keer (3x). Dit is langer dan bij de meeste consulten in de reguliere zorg, waar je soms na 10 minuten al weer buiten staat. Voorwaarde is wel dat je alle drie de consulten volgt. 

   

  Advies op maat

  Geen vrouw is hetzelfde en vaak verschilt de cyclus ook van maand tot maand. Wij doen er dan ook alles aan om het advies volledig aan te laten sluiten op jouw situatie. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie is het wel een vereiste dat je de adviezen die je krijgt opvolgt. 

   

  Persoonlijke ondersteuning

  Als het even tegenzit, zijn wij er om je te ondersteunen. Hier mag je dus op rekenen. Je hebt recht op 1 uur persoonlijke cyclus coaching tijdens de cursus. 

   

  Een leerzaam en compleet programma 

  Om te kunnen leven volgens jouw eigen cyclus, is het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling van jou als vrouw net zo belangrijk. Hierin voorziet ons online programma en ons seminar. Alle informatie die wij jou verschaffen is afkomstig van artsen, specialisten of ervaringsdeskundigen. Hierdoor ben je verzekerd van de meest actuele informatie die er voor handen is.

   

  Indien nodig goed voorbereid naar een arts 

  Mocht het zo zijn dat wij of een van onze specialisten merken dat jij nog aanvullende reguliere zorg nodig hebt, dan sturen wij je door naar de juiste zorgverlener.  We zullen je voorzien van alle nodige informatie, zodat jij goed voorbereid bij een arts of gynaecoloog terecht komt.

  Veel gestelde vragen

  Wat houdt de garantie precies in

  Wanneer jij het cursus (garantie)programma volledig gevolgd hebt en je merkt geen verbetering van je klachten en je energieniveau, dan ontvang je je geld terug. Uiteraard zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  •     je hebt het volledige cursusprogramma gevolgd, dat wil zeggen dat je alle modules die met een ster gemarkeerd zijn heb gevolgd. Deze zijn verplicht om voor garantie in aanmerking te komen. 
  •     Je bent bij alle 3 de consulten van de zorgteamspecialist geweest
  •     Je hebt de voor jou op maat gemaakte adviezen opgevolgd

  Bedenk dat hoofdpijn niet over gaat door naar een doosje paracetamol te kijken. 

  Ps. Alleen de modules die met een ster gemarkeerd zijn, zijn (om in aanmerking te komen voor de garantie) verplicht om te volgen. Natuurlijk wordt jouw voortgang gemonitord 

  Hoe lang duurt het hele cursusprogramma. 

  Het hele cursusprogramma duurt in totaal 6 maanden. Per week investeer je (afhankelijk van de module), tussen de 30 en 60 minuten in jezelf. 

  Heeft het volgen van het programma ook zin als je Endometriose/PMDD/PCOS ed. hebt?

  Het heeft zeker zin om dit programma te volgen wanneer je bepaalde diagnose is gesteld. Wij pretenderen niet dat wij op welke manier dan ook ziektebeelden genezen. Het volgen van met name het garantieprogramma kan zeker ondersteuning bieden. Zo niet, dan krijg je je geld terug.

  Wat houdt het dagseminar in?

  Het dagseminar wordt eens per jaar gegeven. Tijdens dit grote event komen allerlei vrouw gerelateerde onderwerpen aan bod. Voor het eerste seminar zijn de onderwerpen: Hormonale harmonie, vruchtbare keuzes en een gezond libido. Wanneer het seminar plaatsvindt is in verband met Corona nog onbekend.

  De prijs voor het seminar is €250,- maar is gratis bij het volgen van de cursus.

  Waarom bestaat deze cursus uit zoveel modules

  De menstruatiecyclus beslaat een enorm groot deel van het leven van vrouwen in hun vruchtbare levensfase (+/- 40 jaar). Tijdens deze levensfase gebeurt er veel op verschillende gebieden zoals: Werk, school, relaties, zwangerschappen, kinderen, sociaal leven en tal van andere zaken. Daarnaast hebben voeding, beweging en lifestyle  invloed op op de cyclus. Meer inzicht in al deze zaken helpt je om gezonder te leven. Hierdoor ga je merken dat menstruatieklachten verdwijnen en jouw energielevel enorm omhoog gaat. Verandering gaat stap voor stap en kost tijd. Het is niet de bedoeling dat je alles tegelijk aan gaat pakken. Daarom duurt het programma ook 6 maanden en is het opgedeeld in verschillende modules. Dit geeft je de kans zelf te kiezen met welk thema je het eerst aan de slag gaat, zonder tijdsdruk te voelen.

  Hoe is het gesteld met mijn gegevens en privacy? 

  Wij hechten zeer hoge waarde aan jouw privacy. Al onze verbindingen zijn versleuteld. Wij voldoen aan de eisen die de AVG stelt en ons online programma bevindt zich in een afgesloten omgeving. De medische gegevens die je bespreekt met de zorgverlener, zullen nooit met derden gedeeld worden. Dus ook niet met ons. 
  Na jaren van een problematische menstruatie heeft mijn vriend het menstruatie boek bij jullie besteld. Wat gaf dat een inzichten voor mij en hem. Na het boek is mijn man zo enthousiast geworden dat hij Anke gebeld heeft voor een consult met mij. Hiermee heb ik ingestemd, ik dacht het zal toch wel niets zijn. Weer zo iemand die je denkt te helpen maar na een goed en open eerlijk gesprek wist Anke aan te geven wat ik nodig had. Hiervoor het programma bij haar gevolgd en mijn menstruatieklachten werden gelijk anders doordat ik meer mijn rust nam, mijzelf tijd gunde om 'ongesteld' te zijn en als kers op de taart mogen we ook een kleine ontvangen, terwijl dit in de eerste instantie ook niet vanzelf ging. Erg blij dat jullie je kennis zo open en eerlijk delen, ga zo door!
  Jacolien

  Cursus (garantie)programma: Grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten

  Deze cursus helpt je om grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten te krijgen. 


  Inhoud cursus:

   

  • 3 consulten (van één uur) bij een van onze zorgspecialisten. Door deze persoonlijke aanpak, ben jij zeker van advies op maat
  • 1 uur persoonlijke cyclus coaching
  • Het e-boek: Men-Struatie, de grote ontkenning
  • Het e-book: Cyclus geheimen
  • Toegang tot unieke content in de community. Wij ontwikkelen nog dagelijks en delen het beste van onze kennis direct met jou. Ook na het programma
  • Mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen aan artsen en specialisten binnen een veilige omgeving. Jij krijgt snel antwoord op al jouw vragen
  • 120+ unieke video's. Na het zien van deze video's weet jij exact waar jouw klachten door ontstaan en wat je kunt doen om minder klachten te ervaren 

  Als bonussen ontvang je:

  • Bonus: Toegang tot het offline seminar (t.w.v. €250,-). Een dag vol met geweldige gastsprekers op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. 
  • Bonus: Tijdens jouw traject ontvang je een aantal verrassingen T.w.v. €135,- We blijven je verrassen met leuke extra's 
  • 4 Bonus modules. Met deze modules neem je grote stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling. 
  • Maandelijks een gratis Q & A webinar
  • Betaling in termijnen is mogelijk (6 termijnen)

  Kort overzicht van de modules


  • Module 1: Kennis maken. De 6 stappen, testen van kennis mbv. quiz, hormonen
  • Module 2: Je cyclus in kaart brengen
  • Module 3: Wat zijn natuurlijke klachten (fysiologie) en welke niet (pathologie)
  • Module 4: Medische check up bij specialist 
  • Module 5: Circulaire processen
  • Module 6: Behoeftes en wensen
  • Module 7: Invloed menstruatie op mens en maatschappij
  • Module 8: Voeding
  • Module 9: Eigenwaarde / Self-esteem
  • Module 10: Omgeving op de hoogte brengen
  • Module 11: Fine-tuning
  • Bonus module 12: Ontspanning
  • Module 13: Leefstijlverandering
  • Bonus module 14: Moeder/dochter programma
  • Module 15: Hormonen en hormonale anticonceptie
  • Bonus module 16: Mannen programma
  • Bonus module 17: Blokkades te lijf
  • Bonus module 18: Intimiteit gedurende cyclus
  • Bonus module 19: Arts aan het woord
  • Bonus module 20: Cyclus geheimen

  Ook jij verdient een klachtenvrij en krachtig leven. 

  Wil jij grip op je cyclus, hormonen en menstruatieklachten?  Dan is deze cursus voor jou. Bij twijfel of vragen bel je +31 (0)497-84 20 76 of +31(0)6-50 40 13 14