Hoe vaak ga jij over jouw grenzen heen?

Buikpijn, hoofdpijn, migraine, veel bloedverlies, het gevoel hebt dat je soms iemand wat aan kan doen, je emotioneel of vermoeid voelen zijn misschien herkenbaar voor je.

Maar wist jij dat in heel veel gevallen vrouwen zonder chemische medicijnen of huisartsbezoeken op korte termijn al wat aan veel voorkomende menstruatieklachten kunnen doen.

Vrouwen maken namelijk massaal één hele grote fout die veel klachten veroorzaken.

De grootste fout die vrouwen maken tijdens hun menstruatie is dat ze niet hun rust nemen.

Vrouwen gaan maar door! Werken, kinderen, sociaal leven, partner tevreden houden, het huishouden doen en als het nog effe kan ook nog 3 keer in de week naar de sportschool want er goed uit blijven zien is ook belangrijk.

Echt vrouwen, stop hier mee! Zeker als je menstrueert. Je pleegt op deze manier alleen maar roofbouw en je zorgt ervoor dat je MEER i.p.v. minder klachten gaat ervaren.

Het mag geen wonder voor je zijn dat vrouwen massaal chronisch vermoeid zijn of in een burn-out terecht komen. Misschien heb je deze ervaring al of gehad. Iedere maand opnieuw over je eigen grenzen heen gaan heeft echt een hele hoge prijs.


Pijnklachten zijn het signaal van je lichaam om het even rustiger aan te doen. Niet om pijnstillers te slikken en dan gelijk weer door te gaan.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je nu gedachtes hebt als:

'JA Anke leuk, ik wil graag van mijn menstruatieklachten af maar rusten terwijl ik menstrueer dat gaat echt niet!'

En die snap ik. Ik reageerde namelijk eerste ook zo. Maar ik kan je verzekeren dat het WEL mogelijk is om je rust te nemen tijdens de menstruatie. Alleen is het nu een kwestie van weten HOE.

Wil jij menstruatieklachten verminderen en ontdekken HOE je die rust kan nemen om zo al de eerste resultaten te ontdekken van verminderde menstruatieklachten?

Klik dan op de onderstaande link en meld je binnen 24 uur aan voor onze grip op je cyclus challenge. Onder deze video tref je uitgebreide informatie aan wat de grip op je cyclus challenge inhoud en welke korting jij krijgt als jij je binnen die 24 uur aanmeldt.

De kosten voor de 'Grip op je cyclus challenge' zijn €97,-. Deze kosten worden nu voor 100% vergoed. Deze vergoeding regelen wij voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is je aan te melden. Na aanmelding ontvang je:

 • Direct (binnen 24 uur) toegang tot de besloten Facebook groep
 • 8 video's (2 van 15/20 minuten per week vanaf aanvang challenge)
 • 5 live Q & A groepssessies 
 • Handige tools en hulpmiddelen
 • Antwoord op al jouw persoonlijke vragen
 • Onbeperkt toegang tot de Facebook groep zodat je ook na de challenge nog steeds alle informatie terug kunt vinden
 • Bonus 1. Het e-book: Menstruatie de grote ontkenning t.w.v. €9,99
 • Bonus 2. Het e-book: Cyclus geheimen t.w.v. €9,99
 • Bonus 3. Een extra video over 30 vormen van hormoonvrije anticonceptie
 • Bonus 4. Extra live Zoom call over hormonen, stress en gezondheid op celniveau

 • Na aanmelding krijg je direct al toegang tot onze e-booken. Dus voordat de challenge van start gaat kun jij je al gaan verdiepen in onze kennis.

  Doe je mee en maak je een start naar een klachtenvrij leven?