Hoe een hersenschudding kan leiden tot menstruatieklachten

Hoe een hersenschudding kan leiden tot menstruatieklachten

Een klap van de giek, een duikeling vanaf de commode of gewoon flink je hoofd stoten, kan leiden tot een disbalans in je hormoonhuishouding. Hoe zit dat nu precies zit leggen we uit in deze video.

Masterclass

Heb jij het idee dat jouw klachten mede door een hersenschudding veroorzaakt kunnen worden, volg dan onze gratis masterclass: in 6 stappen gegarandeerd minder menstruatieklachten en meer energie. Wij geven deze masterclass bijna wekelijks. Via de onderstaande link kun je je gratis aanmelden.

Aanmelden voor de masterclass klik hier

Wil je het adres van de persoon waar ik het in de video over heb, stuur dan een mail naar hulp@men-struatie.nl

Menstruatieklachten

84% van de vrouwen loopt vaak zonder dit zelf te beseffen, rond met zorgelijke menstruatieklachten. Misschien heb jij net als ik vroeger te horen gekregen dat klachten er ‘gewoon’ bij horen. Hormonale anticonceptie wordt vaak als dé oplossing aangedragen. Uit onderzoek blijkt echter dat dit slechts in 5,4% van de gevallen ook daadwerkelijk zo is.

Maar wat helpt nu echt wanneer je last hebt van:

 • Buikkrampen
 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Misselijkheid
 • Pijnlijke borsten
 • Pijnlijke benen
 • Rugpijn
 • Vermoeidheid
 • Humeur schommelingen
 • Vreetbuien
 • etc.

Wij garanderen succes

Zes jaar geleden had ik last van nagenoeg het hele bovenstaande rijtje. Ook ik dacht dat dit normaal was. Het was notabenen mijn eigen vent die het ‘normaal’ in twijfel trok. Hij was het die op onderzoek uitging en het niet accepteerde wat veel mensen voor ‘waarheid’ hadden aangenomen.

Samen met artsen, specialisten en therapeuten hebben we een programma ontwikkeld. Een programma dat zo goed blijkt te werken dat we kunnen garanderen dat ook jouw menstruatie gerelateerde klachten zullen verminderen wanneer je dit programma volgt.

Neem nu voor jezelf eens de moeite om je te verdiepen in dat wat er met alle nieuwe kennis mogelijk is.

Beloof ons in ieder geval één ding, blijf niet met klachten rondlopen want dit is niet meer nodig.

Bekijk via de onderstaande link het uitgebreide programma maar eens. Bedenk ook wat het je kost (direct en indirect) om met jouw klachten rond te blijven lopen. Denk hierbij aan:

 • Ruzies
 • Productiviteit
 • Plezier
 • Dagen dat je niet lekker in je vel zit
 • Geld (Pijnstillers, ziekte dagen, uitval)

Wat zou het je waard zijn om geen klachten meer te hoeven ervaren?

Bekijk hier het cursus (garantie) programma

Hartelijke groet,

Anke Verhagen

 

Over de schrijver
Mijn naam is Anke Verhagen. Ik ben moeder van 2 zonen en oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de grafische branche. Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandige. In eerste instantie als grafisch vormgever maar sinds 2015 als professioneel lichaamstherapeut en cyclus coach. Vanaf het moment dat Peter me heeft gevraagd om meer naar mijn lichaam te luisteren ben ik voor mijzelf bij gaan houden wat de effecten waren van bijvoorbeeld als ik rust nam of juist niet. Ik vond het proces van de veranderingen in mijn lichaam en mijzelf zo boeiend, dat ik mezelf omschoolde naar professioneel lichaamstherapeut en cyclus coach. Het mooie van het combineren van lichaamsgerichte therapie en cyclus coaching, is dat ik nu in staat ben om vrouwen optimaal te begeleiden naar een natuurlijke menstruatiecyclus. Enerzijds door vrouwen te coachen/begeleiden met alle kennis vanuit medische oogpunt en door eigen ervaringen. En anderzijds door vrouwen te leren om weer volledig in contact te komen staan met hun eigen lichaam, zodat zij veel eerder voelen waar hun gezonde grenzen liggen. Dit heeft als voordeel dat vrouwen beter weten wat hun behoeftes zijn en in staat zijn om gedurende de hele maand optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen cyclusgeheimen. Naast deze werkzaamheden deel ik mijn kennis graag tijdens gastcolleges, workshops, blog artikelen en natuurlijk in boekvorm.
Reactie plaatsen