Page content

Laat een bericht achter

Comment Section

5 reacties op “Wat als mannen zouden menstrueren


Door Martijn op 23 december 2016

Wat een flauwekul dit zeg. Een man heeft geen baarmoeder, dus verkrampingen in de baarmoeder gaan we nooit kunnen voelen, hoe graag we het ook zouden willen. Bovendien verschilt de intensiteit van menstruatie per vrouw, zo heb ik begrepen. Het nut hiervan ontgaat me dan ook volledig eigenlijk. Ik vind het een flauwe manier van aandacht vragen voor iets wat verkocht moet worden.


Door Monique Doornekamp op 8 december 2016

Ik zou graag Sander van Soest willen opgeven. Dat is mijn schoonzoon die bij ons woont. En mijn man Menno Doornekamp. Lijkt me zeer leerzaam als ze dit ervaren.


Door Pieter C op 6 december 2016

Interressante redenering. In mijn opzicht maakt het het zowiezo spraakmakender. Het gaat ook om de aandacht ernaartoe te trekken. En de ene persoon kan zich hier mee linken en de andere niet. Of het nu volledig wetenschappelijk in orde is of niet, maakt mij niet zo veel uit. En inderdaad… ijveren naar meer respect en bewustzijn hier rond, lijkt me dan ook helemaal het doel. Er zijn gewoon verschillende manieren van het aan te pakken. Wat ik ook wel interessant vind is dat je ervan uitgaat iemand aan hem pijn aandoet. Denk je dan niet dat hij deze keuze vrijwillig maakt?


Door Peter-deVroed op 6 december 2016

De spijker op zijn kop Pieter C


Door Nesibe Balta op 7 december 2016

hij ondergaat het vrijwillig, zijn keuze, maar om andere mannen (en vrouwen) op te roepen hieraan deel te nemen, is verkeerd. Zie het sadistisch genoegen van de vrouw die meedoet. Daar walg ik van. Sorry, dit is verkeerd. Lees even mijn reactie hierboven: hoe ver moet je gaan om sympathie te hebben met iemand? Je kan ook helpen zonder te ervaren…

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.