Ook zo moe tijdens jouw menstruatie?

Jouw energielek is te dichten

Rust maakt alle verschil. Geweldig dat mijn partner en kind hier ook rekening mee houden.

Claudia van het Kaar

90% van de vrouwen verlangt naar rust

Wanneer voetballers een verlenging moeten spelen, krijgen zij bijna allemaal met kramp te maken. Hun lichaam maakt overuren en heeft rust nodig. Logisch toch? 

Ja voor voetballers wel maar voor vrouwen natuurlijk niet. Wanneer jij menstrueert gaat het meeste van jouw energie naar jouw baarmoeder toe. Jouw baarmoeder werkt keihard om zich te ontdoen van het opgebouwde weefsel. Dit kost veel energie.

Jouw lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. De beste manier om te herstellen is RUST.

Maar hoe creëer je in hemelsnaam rust in de hectiek van alle dag?


Met de juiste tips en of hulp lukt het jou ook!

Zelfs de meest drukke vrouwen lukt het om voldoende rust te nemen. Natuurlijk is dit ook voor jou mogelijk. Hiervoor zijn twee manieren:

  • Zelfstudie
  • Met hulp

Wat wil jij? Maak hieronder een keuze.

Zelfstudie
Met hulp

Ontdek hoe duizenden vrouwen zich energieker gingen voelen

Wanneer je vermoeidheid negeert, ligt een burn-out op de loer. Het is belangrijk om eerst de mogelijke medische oorzaken uit te sluiten. Vul hiervoor de uitgebreide vragenlijst in via de knop hieronder. Neem deze lijst mee naar jouw (huis)arts of stuur hem door aan ons. Dan zorgen wij dat jij de juiste hulp gaat krijgen. 

Samen gaat alles makkelijker

Het klinkt zo makkelijk hé, neem je rust. Best lastig hoor als je een gezin moet draaien, werkt en ook nog een sociaal leven wilt hebben. Met een partner is dit al lastig te realiseren, laat staan dat je alleenstaand moeder bent. Het klinkt leuk rusten. Maar hoe krijg je dat toch voor elkaar?


Met de juiste hulp en ondersteuning van ons zorgteam, ons boek, mogelijk jouw partner, vriendin, baas en/of collega. Ons zorgteam kan je haarfijn uitleggen hoe ook jij echte rust kan nemen op jouw zwaarste dag(en) tijdens de cyclus. We gaan samen kijken wat past in jouw specifieke situatie. Er kan echt vaak veel meer dan je in eerste instantie zou denken. En soms komt de hulp en ondersteuning via de nuchterheid van mannen.


Eerste stap, hulp vanuit ons zorgteam

Nadat wij samen de mogelijk medische oorzaken hebben uitgesloten, maken wij samen een plan van aanpak om menstruatieklachten tot het verleden te laten behoren en jou energieker te maken. Het enige wat jij nu moet doen is de eerste stap zetten en via de onderstaande knop de uitgebreide vragenlijst invullen. Verzend daarna het formulier naar ons en een van onze artsen of therapeuten neemt contact met jou op voor een afspraak. 

Dit heeft een arts hierover te zeggen

Blijf niet rondlopen met menstruatieklachten en maak vandaag nog een afspreek bij ons zorgteam

Maak kennis met onze therapeuten. Op 150 plekken in Nederland staan ze voor jou klaar