Groot menstruatie onderzoek bij vrouwen.

Groot menstruatie onderzoek bij vrouwen.

Meer inzicht in jouw menstruatiecyclus

Sinds 2014 doe ik onderzoek naar de menstruatiecyclus. De reden hiervoor is de volgende.

Ik realiseerde mij als man dat ik met een compleet vertekend beeld, tegen de menstruatiecyclus van mijn vriendin aankeek. Ik ben op onderzoek gegaan en heb meer dan 500 vrouwen geïnterviewd.

De menstruatiecyclus is een natuurlijk proces. Maar gaan vrouwen, mannen en maatschappij hier ook op een natuurlijke manier mee om?

Het onderzoek gaat door

Nu doen wij in samenwerking met het Radboud UMC wetenschappelijk onderzoek. Via de link hieronder kun je hieraan meedoen. Het onderzoek is volledig anoniem en inmiddels al door meer dan 42.000 vrouwen ingevuld.

Wil je op de hoogte blijven, laat dan jouw gegevens achter.

Dit onderzoek is gesloten. De uitslagen kun je hier vinden

 

Download de eerste hoofdstukken GRATIS.
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang de eerste hoofdstukken GRATIS
Wij hebben ook een hekel aan spam
Over de schrijver
Mijn naam is Anke Verhagen. Ik ben moeder van 2 zonen en oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de grafische branche. Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandige. In eerste instantie als grafisch vormgever maar sinds 2015 als professioneel lichaamstherapeut en cyclus coach. Vanaf het moment dat Peter me heeft gevraagd om meer naar mijn lichaam te luisteren ben ik voor mijzelf bij gaan houden wat de effecten waren van bijvoorbeeld als ik rust nam of juist niet. Ik vond het proces van de veranderingen in mijn lichaam en mijzelf zo boeiend, dat ik mezelf omschoolde naar professioneel lichaamstherapeut en cyclus coach. Het mooie van het combineren van lichaamsgerichte therapie en cyclus coaching, is dat ik nu in staat ben om vrouwen optimaal te begeleiden naar een natuurlijke menstruatiecyclus. Enerzijds door vrouwen te coachen/begeleiden met alle kennis vanuit medische oogpunt en door eigen ervaringen. En anderzijds door vrouwen te leren om weer volledig in contact te komen staan met hun eigen lichaam, zodat zij veel eerder voelen waar hun gezonde grenzen liggen. Dit heeft als voordeel dat vrouwen beter weten wat hun behoeftes zijn en in staat zijn om gedurende de hele maand optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen cyclusgeheimen. Naast deze werkzaamheden deel ik mijn kennis graag tijdens gastcolleges, workshops, blog artikelen en natuurlijk in boekvorm.
Reactie plaatsen