Vrij van school als je menstrueert

Vrij van school als je menstrueert

Menstruatieonderzoek

Menstruatie? Niet zeiken en hup naar school. Maar wat vind jij daarvan? Hoe beleeft jij jouw menstruatie? Wat is de invloed van de menstruatie op jouw lijf en prestaties op school? Dit willen wij graag van jou horen.

Samen met het Radboud UMC en de stichting voor Endometriose, willen wij dit graag wetenschappelijk onderzoeken.

Wat maak jij mee als je menstrueert?

Welke behoeftes heb jij als je menstrueert?

Beïnvloed jouw menstruatie jouw schoolprestaties?

Doe mee aan dit wetenschappelijk onderzoek zodat we weten wat jouw behoeftes zijn en wat er mogelijk verandert moet worden.

Het onderzoek zelf is volledig anoniem!

Doe ook mee als je nergens last van hebt

Klik hier om je aan te melden en laat jouw stem horen

Deel dit bericht met al jouw vriendinnen!

Vraag indien nodig, toestemming aan jouw ouders.

Over de schrijver
Mijn naam is Anke Verhagen. Ik ben moeder van 2 zonen en oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de grafische branche. Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandige. In eerste instantie als grafisch vormgever maar sinds 2015 als professioneel lichaamstherapeut en cyclus coach.Vanaf het moment dat Peter me heeft gevraagd om meer naar mijn lichaam te luisteren ben ik voor mijzelf bij gaan houden wat de effecten waren van bijvoorbeeld als ik rust nam of juist niet. Ik vond het proces van de veranderingen in mijn lichaam en mijzelf zo boeiend, dat ik mezelf omschoolde naar professioneel lichaamstherapeut en cyclus coach.Het mooie van het combineren van lichaamsgerichte therapie en cyclus coaching, is dat ik nu in staat ben om vrouwen optimaal te begeleiden naar een natuurlijke menstruatiecyclus. Enerzijds door vrouwen te coachen/begeleiden met alle kennis vanuit medische oogpunt en door eigen ervaringen. En anderzijds door vrouwen te leren om weer volledig in contact te komen staan met hun eigen lichaam, zodat zij veel eerder voelen waar hun gezonde grenzen liggen. Dit heeft als voordeel dat vrouwen beter weten wat hun behoeftes zijn en in staat zijn om gedurende de hele maand optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen cyclusgeheimen.Naast deze werkzaamheden deel ik mijn kennis graag tijdens gastcolleges, workshops, blog artikelen en natuurlijk in boekvorm.
Anniek
Door

Anniek

op 23 Apr 2017

Jaaa heel graag

Demi
Door

Demi

op 24 Apr 2017

Jaaa

Jenny
Door

Jenny

op 24 Apr 2017

God zij dank! Iemand die eindelijk begrijpt hoe het zit!

Reactie plaatsen